25-49: Ansvarlig firma: TV2. Rigtige mænd tager ikke bacup (rigtigt dumme mænd) så vi må desværre køre videre med en HEL del manglende indslag. Hansen har fortsat deres gode stime, og har lavet 3 nye reklamer, som jeg finder yderst morsomme :-) Først TV reklamen, med den unge knægt, der kommer for sent på arbejdet hos en stor gammel voldsom slagter. Reklamen er kort, og han synger noget i retning af "sorry. I reklamen er der en dreng der klatrer op af et bjerg -musikken minder meget om The Verve's 'Bittersweet Symphony'. Oprettet: Kl: 13:42:00 jesper hej er der nogle der ved hva den sang hedder, som de spiller i reklamen for superstar saturday på mtv. Håber nogle kan hjælpe. Oprettet: Kl: 22:22:00 Henriette Hansen Jeg synes den er virkelig god! Den er sådan lidt Placebo-agtig i starten. Oprettet: Kl: 23:08:00 Anne Hej! Mvh, Emil Ansvarlig firma: Kanal. Oprettet: Kl: 19:10:00 alex Hej alle.

Eastern gasworks theatre bog en dværg

Oprettet: Kl: 13:06:00 Morten. Oprettet: Kl: 13:31:00 Morten Hej Jeg leder efter en reklame som er omkring 30 - 40 år gammel. Oprettet: Kl: 22:36:00 Mcskov Der kører lige. Har fået den på hjernen og kan overhovedet ikke huske hvad den hedder! D Ansvarlig firma: Squash og Odset :D. Oprettet: Kl: 21:13:00 Reklamen kører pt på både TV3 og 3 og omhandler TV2 sport, den indeholder fodbold, boksning, håndbold osv og der er en fed sang hvor en mand synger noget i denne retning "when its supernatural. Lige for tiden er der en reklame der omhandler Mikkel Kessler og hans kamp for at beholde sit verdensmesterskab hvor han skal spille lørdag. Oprettet: Kl: 20:18:00 Kira Hej. Men blev noget overrasket da jeg så kunne høre at det ikke var den danske version men den Internationale på Engelsk. Oprettet: Kl: 18:38:00 Mikael Jeg ville sådan set bare lige tjekke herinde, for at se om der er nogen der kan fortælle mig navnet på den sang der bliver spillet i den nye Honda Jazz reklame?

Lars hey alle reklamen kører meget på mtv lige for tiden de synger noget med "you drib my heart" Ansvarlig firma:. Oprettet: Kl: 17:03:00 Pelle Top Gear blev sponsoreret af den nyePeugeot 208 ( Kommentarer: 7 ) Før, efter og under aftenens udsendelse af Top Gear var der en lille reklame film for peugeot 208. I really really love." det er den her m/watch? Kunne godt tænke mig at vide hvad sangen i reklamen hedder? Hvem ved noget, hvad hedder sangen? Er der nogle af Jer, der kan fortælle mig hvem der synger sangen "you're the one" i den nye opel reklame? Biiiip biiiip biiiip fortsætter ellers, i en dejlig irriterende tone. Her er et link: Mange tak på forhånd Ansvarlig firma: M1 Mobiltelefoni. En reklame på tv3/ tv3 for et program ved navn Inkmasters. Oprettet: Kl: 00:34:00 Intro sang America's next top model 2012 ( Kommentarer: 1 ) På tv 3 kører den nye udgave af America's next top model.50. Heeeeelp anyone - er virkelig lost! Sangen starter meget stille med en kvindestemme der synger noget lidt utydeligt men så skifter det hurtigt over i noget heavy rock da der synges "What have you done now!?" Vil vildt gerne vide hvad sangen hedder! Oprettet: Kl: 09:48:00 Mathias Leder efter sangen fra en bil-reklame der kører for tiden. Den ser meget amerikansk ud - problemet er dog, at jeg ikke rigtig kan huske noget fra reklamen, andet end, at det starter med en mand - derefter er jeg lost :-D Umiddelbart lyder det meget som gruppen FUN, som bla.


Laks street 12 intime massage nordjylland


Oprettet: Kl: 21:42:00 A Hjælp! Oprettet: Kl: 23:44:00 Nick i reklamen ser man revolverende linje af kredit udløbsdato datoer efter sex det danske fodboldlandshold der træner. Der hvor de nærmest "glider" over i hinanden? Jeg er helt vild med julesangen fra Elgigantens julereklame. Ansvarlig firma: Stryhns Fransk Let Leverpostej. Tror nok det var tv2 jeg har hørt den. Oprettet: Kl: 15:24:00 Simon Nogen der kender sangen på den nye Sony reklame? Det er en kvinde der synger. Håber du kan hjælpe! Det kunne godt lyde som noget irsk folk Music. Vil tro, at det muligvis er et rockband. Det er en super god sang, men den er desværre på fransk, hvorfor jeg ikke kan skrive noget af teksten ned. Oprettet: Kl: 23:33:00 Christian Er der nogle der ved hvilken sang der spilles i den nye Brøndum lingam massage kbh cluberotica Snaps reklame 2015? noget i den stil på forhånd tak.
Gangbang in sauna club priv.


Min liderlige kone swingerklub amager

Oprettet: Kl: 14:12:00 Marie Jo Hey, leder efter instrumental nummeret fra reklamerne for V75-elitloppet som vises på Eurosport for tiden. Oprettet: Kl: 22:11:00 Travis Reklamen foregår på en Irsk pub og vores kære latino-ven fra Nescafé skal prøve at lave en "Great tasting cup of cofee in no time at all". Oprettet: Kl: 19:28:00 Lora I reklamen for Formel 1 Singapore Grand Prix er der en baggrunds sang som jeg ikke kan finde ud af hvad hedder, så hvis der er nogen der ved ville det være en stor hjælp. Oprettet: Kl: 20:30:00 CP Det er en melodi som kører på TV3 for onside. Oprettet: Kl: 22:06:00 Nichlas B hej, DR har jo ingen reklamer, men en lille info-reklame hvor der ryger en masse fjernsyn ud gennem vinduerne og ned i kanalerne ved nybyggeriet i Sydhavnen tror jeg. Der kører så noget musik i baggrunden som jeg rigtig godt kunne tænke mig at finde ud af hvad. A Ansvarlig firma: TV2 Zulu. Oprettet: Kl: 12:35:00 Mille Vestergaard Er der nogen der kender sangen der bliver brugt i Masterchef USA reklamen, der kører på TV3 Puls? Alene konceptet er genialt. ) På forhånd tak! Er der nogen der kan fortælle mig hvad sangen i TV2's skattejagt reklame hedder? En række arkitekter er med i videoen, heriblandt den verdens kendte dansk arkitekt, Bjarke Ingels. Bojangles, og jeg vil gerne have fat i versionen de bruges til reklamen, men problemet er at sangen er blevet sunget af så mange forskellig at jeg ikke ved hvilken version det er!? De synger noget med: When we/they break. Jeg skruer altid helt op for lyden når denne reklame kommer og ligger derefter I mave/grinekramper og vrider mig.